• Gratis verzending boven €75,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Vegan & REACH goedgekeurde inkt

Inspiratie en ideeën voor het bedenken van een nieuwe tattoo inclusief voorbeelden

Tatoeages zijn al eeuwenlang een populaire vorm van lichaamskunst. Tegenwoordig zijn ze meer dan ooit tevoren populair, en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Tatoeages zijn een manier om jezelf te uiten en je persoonlijkheid en interesses te tonen. Of je nu een subtiele tatoeage wilt of een volledige sleeve, er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om tatoeage-ontwerpen. Hier zijn enkele ideeën om je creativiteit te stimuleren.

Lees meer »

De verschillende soorten en variaties van tatoeage naalden uitgelegd

Tatoeage naalden zijn een essentieel onderdeel van het tatoeëren en worden gebruikt om inkt in de huid te brengen. Er zijn verschillende soorten tatoeage naalden, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en doeleinden. In dit artikel zullen we enkele van de meest voorkomende tatoeage naalden bespreken en hun gebruik in de tatoeëerindustrie.

Lees meer »

Zo verzorg je een nieuwe tattoo het beste.

Bij een tattoo die gezet is met de hand oftewel een hand poke / stick & poke tattoo is de verzorging net zo belangrijk als bij een machinale tatoeage. Hoe goed jij een nieuwe tattoo verzorgt, zorgt uiteindelijk voor een mooier eindresultaat van de tattoo. Daarom leggen wij jou uit in een aantal punten wat nou de beste manier is om een nieuwe tattoo te verzorgen en geven we een aantal do’s en dont’s. 

Lees meer »

Hoe werkt het aanbrengen van een tattoo ontwerp met stencil papier?

Hoe gebruik je eigenlijk stencil papier voor het zetten van een tattoo? Het is begrijpelijk dat het voor jou als beginnende tattoo artiest niet helemaal duidelijk is hoe stencil papier werkt en hoe jij jouw net getekende tatoeage ontwerp overbrengt door middel van stencil papier op de huid waarop jij wil gaan tatoeëren. Lees hier hoe je dit stap voor stap doet. 

Lees meer »

Hoe zet ik een Hand Poke / Stick & Poke tattoo?

Wil jij ook graag een hand poke tattoeage? Een hand poke tattoo, ook wel stick en poke tattoo genoemd, is een stuk makkelijker om te zetten dan een tattoo met een machine. Wel is het belangrijk om net zo steriel te werken als met een machinale tattoo en om met de juiste materialen te werken. Lees hier verder voor stap voor stap instructies hoe je precies te werk moet gaan en waar je het beste op moet letten bij het zetten van een hand poke tattoo!

Lees meer »

Wat zijn de beste naalden voor Hand Poke / Stick & Poke tattoos?

Er zijn veel verschillende soorten tattoo naalden verkrijgbaar maar wat zijn nou de beste naalden om een stick & poke tattoo te zetten? Op het eerste gezicht kan het wat verwarrend zijn als je tattoo naalden bekijkt op een website. Er zijn veel verschillende opties en alle naalden worden benoemd met cijfers en letters. Alle soorten tattoo naalden hebben een ander doel maar in dit artikel gaan wij het specifiek hebben over de Round Liner naalden, afgekort RL. Met Round Liner naalden hand poke je het beste een tattoo. Toch zitten er in Round Liner naalden ook nog wat opties en verschillen welke wij jou uitleggen in dit artikel. 

Lees meer »